jan

13

Praktisk og legesyg juniorseng til den mindste

Posted by : Lærke Sørensen | On : 13. januar 2016

Børneseng (foto: traevarer.dk)

Børneseng (foto: traevarer.dk)

En seng er en seng. Og en seng er alligevel meget mere end bare en seng. En seng er det sted, vi bruger næsten en tredjedel af vores liv og som barn er den tid noget af det vigtigste. En god nattesøvn sørger ikke bare for et veludhvilet barn, men også for et barn, der vokser sund og har mod på livet.

Sørg for at sengen passer

Når du skal finde en juniorseng til dit barn, så leder du sikker efter noget i god kvalitet. Det er fornuftigt, for en juniorseng bliver ofte brugt til mere end bare et sted at sove. En juniorseng kan også være en legeplads og det kan godt være at en hoppetur i sengen er nødvendig. Sengen skal derfor kunne holde til noget også fordi, du som forældre sandsynligvis kommer til at tilbringe mange timer ved siden af senge. Hvorfor så ikke sørger for at have en seng, der kan holde til, at du sidder på sengekanten og synger godnat sang.

 

Gør en juniorseng til en tryg sovehule

Børn er tryghedssøgende og når natten falder på, kan mange børn føle utryghed. Nogle har endda svært ved at falde i søvn og har derfor en lille natlampe tændt for at skræmme nattens uhyrer væk. Udover natlamper så kan du også lave juniorsengen om til en tryg sove hule og optimere dit barns nattesøvn.

 

Sørg for at omgiv banet med ting, som det synes om. Hvis dit bar er særligt glad for traktorer, så kan det være, at I skal lave sengen om til en traktor og iklæde den nogle traktorfarver. Billeder på væggen ved siden af senge, kan give barnet mulighed for at ligge og drømme og falde i en god søvn. Du kan også lave sengen til en hule, ved at hænge et stort stykke stof ned fra loftet, så sengen bliver til måske et prinsesseslot.

 

Find en juniorseng til børneværelset herinde

 

Se mere i disse indlæg:

Den rigtige børneseng betyder meget for et barn

Dunlopillo senge redder dig fra at være med i radioprogram

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *